2010. október 28., csütörtök

Megvalósításért kiált

Internetes kirándulásaim során találtam ezeket a szemet ,lelket gyönyörködtető képeket. Sajnálom, de a forrást nem tudom megjelölni, viszont szeretném megosztani az erre járókkal az élményt.

Hihetetlenül egyszerűnek tűnik. Igazi karácsonyi, téli dekoráció. Ha jobban megnézem nem is kell hozzá túl sok minden.

Reszkessetek harkai mohavidékek. :-)) Sok van belőlük. -egyenlőre.

Ezt a képet talán Mammkánál láttam? Nem emlékszem, de arra igen hogy Ő már elkészítette. Az igazság az, hogy én is. Saját fotó egyenlőre csak a leszedett, száradásra váró csipkebogyókról készült. Türelmem nem volt megvárni a teljes kiszáradást, így most izgulok, hogy a bogyókba bökött gombostűktől nem buggyanik e meg a bogyó.



Na ez szenzációs szerintem. Nem tudom, hogy mondtam e már, de mióta falura költöztünk nemzeti népviseletünk a gumicsizma :O))) A helyzet az, hogy még nincs járható út, járda a falu szélétől a házig, ami több száz métert jelent. Száraz időben a kavicsos út tökéletes, de esőben... Na és persze a kertünk sem büszkélkedhet egyenlőre burkolt kerti úttal viszont a vizes raklap is csúszik. :-)
Viccet félretéve és kapcsolatot felvéve házunk bádogosával ez egy egyszerű, hangulatos megoldás lehet a szutykos gumicsizmák tárolására.
Apropó gumicsizma. Ez ügyben mérges vagyok. Olyan divatot kreáltak belőle, hogy horror pénzeket kell érte kifizetnie az ember lányának ,aki pusztán csak arra vágyik, hogy ne ázzon bugyogóig egy egyszerű kutyasétáltatás alatt. És akkor a színekről, mintákról nem is beszéltem. Brrr.






8 megjegyzés:

  1. Csilla! te szárnyalsz ott az Isten székénél!!!!
    Annyira jókat kuncogtam a szavaidon!És gyönyörű,remek ötleteket hoztál!
    Az a havas ablak!Jaj,de mesés!!!!
    Már hallom,ahogy reszketnek a harkai mohák.:)
    Konkrétan ezt a csipkebogyó koszorú nem nálam láttad,de én is megcsináltam friss bogyóból. Ma lestem éppen,hogy nem penészedik-e valahol a tűtől? Eddig még nem,száradni viszont szárad.Hááát,frissen szebb volt,de majd háttérbe vonul egy kicsit .
    Ez a kavicsos cipőtartó zseniális!!!!!!Már jár is az agyam...:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Mammka! Hosszú hallgatás után most olyan jó egy kicsit irogatni. A másik blogon is szeretnék új dolgokat mutatni. Lassan az is beindul.
    A mohákra fenem a fogam, igen!! A koszorúval az a gondom, hogy szerintem száradás után rések keletkeznek majd a koszorún, de nem baj.Nekem még egyenlőre puhák, sőt egyre inkább azok. ??
    Olyan jó, hogy olvasol és köszönöm a reklémot is. Igazán jól esett.

    VálaszTörlés
  3. A dekorációk nagyon hangulatosak!
    Gumicsizma: véleményem azonos a Tiéddel. Nekem is csupán a baromfietetéshez kellene, de őszintén bevallva sajnálok érte 5-6e Ft-ot kiadni, annyiért már egy egyszerűbb bakancs is járna, de azt meg a tyúkokhoz? Itt az én dilemmám:o)
    Én is iszom a szavaidat, csodálom a fotóidat, és szurkolok, hogy mihamarabb teljesen rendbe legyetek. Bár... egy kertes házban soha nem tudod azt mondani, hogy kész, mindig van teendő.
    Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.

    VálaszTörlés
  4. Hát a havat azért még nem kivánnám de a fotó tényleg szép
    A gumicsizmatartó az meg mekkora ötlet!csak pillogtam,ügyes
    Mindég tanul az ember ha böngészik:)

    VálaszTörlés
  5. Mennyi jó kis deko ötlet, Csilla! A kertünkben van egy csipkebokorka, holnap próbálok gyűjtögetni róla, ha nem is egy koszorúra, de legalább egy kisebb tálkára valót. :o)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Szépek!
    De közel vagy hozzám, írom én, a soproni!:-)))

    VálaszTörlés
  7. Szia Éva! Akkor mi földiek vagyunk:-D Illetve voltunk. Persze ez a kb 7 km-er nem távolság . Szép a blogod, tetszenek az írásaid az idézetek a képek. Figyellek:-D !

    VálaszTörlés
  8. Gumicsizma. Szerintem az angolok találták ki a sziporkázó verziókat, ami nem is csoda, mert szinte minden séta lábbelije egyes helyeken. Szép ruhához szép csizma illik alapon jöttek a szép darabok, szép árakon, de őket sajnálni nem kell, nem annyit keresnek mint mi. (Ez jó hosszú mondat lett.)
    Szép a lakásotok. Szeretném látni a tervrajzát... :)
    Fürdőszoba vagy zuhanyzó tényleg divatos manapság a "master bedroom"-ban, sok angol lakásban láttam, és élveztem is a hasznát. Egy helyen láttam olyat, hogy a hálószobában volt bennt eyik sarokban a zuhanyzó! Nekem drasztikusnak tűnt. Több helyen inkább úgy volt, hogy a hálóból nyilt egy ajtó a saját fürdőbe.

    VálaszTörlés