2011. október 13., csütörtök

Átalakulóban

Sok sok változtatást tervezek. Két blogom közül az egyiket (nem ezt) bezárom. Áthozom ide azt a részét amit szeretnék majd továbbra is megosztani veletek, akik erre jártok. Ennek az oldalnak a " Két kezzemel" címet adtam. megmutatom majd azokat a dolgokat amiket szívvel, örömmel esetenként nehézségek árán alkottam.Ha lesznek gondolataim amik megoszthatóak akkor leírom, megmutatom , kinyitom őket előttetek is. Készültek, készülnek majd olyan portékák amiket eladásra bocsájtok...ki tudja, hátha megtetszik valakinek. Blogajánló formájában bemutatom kalandozásaim helyszíneit . Tehát! Átalakulóban van itt minden.

3 megjegyzés:

  1. Én várom a változást:) tetszik ahogy megoldottátok a fa tárolását csak mielött behozzátok lekell kezelni,hogy ne legyen bogaras a fa.

    VálaszTörlés
  2. Szia Éva! nem igazán tudom mire gondolsz?:-) Az igazság az, hogy nem szokták a tűzifát lekezelni. Viszonylag gyorsan felhasználásra kerül. azzal, hogy megmozgatjuk a váratlan vendégek kipotyognak belőle. Egy két pókocska esetleg megússza ideig óráig, de azok meg bent ha előbújnak....jajj hát tudod?

    VálaszTörlés
  3. ja, egyébként küzdök az átalakítással:-( vannak dolgok amik eddig kifogtak rajtam.

    VálaszTörlés