2011. január 31., hétfő

Blogos gondolatok

És még hozzá tenném, kellemes nálad!










Sokat foglalkoztat mostanában a blogolás, annak hangulata, miértje és összes hozadéka. Na igen. Ez itt egy olyan hely, ahol az ember lánya egy kicsit otthon van és azt mondhatja amit akar. Amúgy meg lehet, hogy ma mufurc vagyok? Ez is bele kell hogy férjen. Pontosabban belefért a másik blogomon.

De hogy pozitív gondolataim is legyenek: Van jó pár blog ami a mai napig felemel. Jajj de sokan vagytok. A teljesség igénye nélkül.



Mammka virtuális fonója. Már az alcím is mosolyra késztet. Mennyire hiányzik egy ilyen fonó a mai asszonyok életéből! Azért néhol csak akad valami hasonló nem? Mammkával azt hiszem jól megértenénk egymást. Szereti a madarakat a csendet és Istent.



Csilla aki nem csak névrokonom, de azt hiszem, hogy lelki rokonságban is állunk egymással. Szép gondolatok szárnyán kelnek életre versei, írásai. Versei nagyon inspirálnának engem is arra, hogy tollat ragadjak. Khm, háát meg is próbáltam. Talán erről most nem számolnék be részletesen. :-D



Kötögető Kata Sok dologról hasonlóan gondolkodunk. Van amiben nagyon szeretnék hozzá hasonlítani. Csodásan köt és beszéli a világ egyik legszebb nyelvét az olaszt.



Vidékek legbelül Most Ő is hallgat, már nagyon régen nem jelentkezett. Pár sorban privátban kerestük már egymást. Rokonlélek Ő is. Drukkolok Nekik, nagy változások elé néznek.




Márti kérem aki még nem ismeri, nem látta látogassa meg. !!!!! Valami csoda ahogyan Ő fényképez és alkot.



És még sorolhatnám kiket látogatok, olvasok és csodálok. A díjat nem adnám tovább ha nem baj. És az sem véletlen, hogy nem a népszerűbb blogokat említettem, amit sokan látogatnak. Persze megérdemelnék ők és még sokan mások is.





5 megjegyzés:

  1. Drága Csilla! Köszönöm Neked ezt a kedves és léleksimogató méltatást! Meghatódtam, mert számomra is sokat jelent a lelki rokonságunk. Ha pedig verselni támad kedved, továbbra is írj, de oszd meg velünk is, boldogan olvasnám. Puszillak!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj CSilla! Ha azt itt megmutatnám...A lelkesedés nagy volt, a pillanat csendes és fehér(egyedül otthon és esett a hó) olyan nagyon Isten-közeli. Már már azt hittem sikerül:-) nem baj ezek a pillanatok is kellenek. Azért nem dobtam el, csak nem mutatom meg senknek.
    Örülök, hogy ismerlek és olvashatom a verseidet.
    puszillak

    VálaszTörlés
  3. Olyan szépen leírtad kár,hogy nem folytattad tovább....

    VálaszTörlés
  4. Húú Éva drága, most nagyon szégyenlem magamat!! De természetesen Te is ott vagy a listámon:-D Az elsők között!!

    VálaszTörlés
  5. Drága Csillám! Nagy sóhaj....Neked pedig egy hatalmas ölelés részemről!:)
    Nagyon csodás lenne találkozni.....!
    Ja,igen és köszönöm!!!!!

    VálaszTörlés