2010. október 25., hétfő

Vidéki hangulatban


Az egész építkezés alatt bújtam a lakberendezéssel foglalkozó blogokat, könyveket, újságokat. Volt egy elképzelésünk, hogy ha egyszer építkeznénk milyen is lenne az otthonunk. Ildi barátnőm is sokat segített a tervezgetésben . Határozottan a vidéki angol(?) stílus az ami vonzó volt számunkra. A férjem persze megőrült ettől a deffiníciótól, mármint hogy angol, de némi morgás és széles vigyor kíséretében lenyelte és legfeljebb annyit mondott, hogy harkai vidéki stílus.:-D Hát ez a mi harkai vidéki stílusunk. Ezen dolgoztunk az elmúlt hetekben.











A kamra otthonunk büszkesége lett. A felső szintre vezető lépcső alatt helyezkedik el és mint a lépcsőforduló fala a kamra egyik fala is kisméretű téglából készült. A kamrának ezt a falát nem vakoltuk be és festettük le. Az eredmény itt látható. A a konyhától ajtó választja le (ha elkészül:-D ) de a kazettás ajtó felső két kazettája átlátható üveget kap. Ezt a látványt nem szeretném eltakarni teljesen.

7 megjegyzés:

  1. Eddig minden nagyon tetszik, várom a folytatást, persze, csak ha publikus:o) Különleges lett a kamrád, irigyellek érte! Az enyém is szép tágas, telis tele polcokkal, csak közel nincs benne ilyen szép rend:o(

    VálaszTörlés
  2. :-D Tudod, új kamra = rend...aztán... majd meglátjuk.

    VálaszTörlés
  3. Csilla! Meseszép otthonotok van,lett!!!!!Úgy örülök,hogy mégis sikerült!
    A hely neve pedig: Isten széke alatt.....:minden benne van!!!!!
    És nem felejtettelek el,nem ám!!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. De szép itt nálatok! Mammka mondta, de igaza van! Mint mindig...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm a dícséretet és főként azt hogy bekukkantottatok. Igazán boldoggá tesz és kedvet hoz a folytatáshoz.

    VálaszTörlés
  6. Szia Csilla!
    Mammka hivtafel a figyelmemet Rád
    Végig olvastam ezt a bloggodat és annyira tetszett ahogy leirtad az épitkezés menetét és a lelkesedésedet,a táj bemutatását,ahogy szerelmes lettél a környékbe,és ahogy eltervezted lépésröl lépésre és meg is valosítottad,csak gratulálni tudok az elhatározásaidhoz és az erödhöz,hogy végig tudtátok csinálni
    Nagy szó ám a sajátház és nem függsz senkitöl és azt csinálsz amit szeretnél
    Béke van és nyugalom és a magadúra vagy
    Szépséges házat csináltatok,sok örömötök teljen benne
    Még egyszer gratulálok
    Éva

    VálaszTörlés
  7. Varázslatos hangulata van a házatoknak, Csilla! Kíváncsian várom, hogy még többet láthassak belőle, mert, amit megmutattál nagyon tetszik.
    Kedvesség, báj és végtelen béke árad belőle. Gratulálok és sok örömet kívánok hozzá!

    VálaszTörlés