2010. február 2., kedd

Kész tervek

Gyakorlatilag elkészültek házunk tervei. Egyetlen , nem túl nagy , kompromisszummal. A konyhából nyílik a kamra. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen ott a helye:-) Pusztán csak nehezebb így kialakítani a konyhabútort. Milyen érdekes akkora lesz a konyhám, de akkora... és ettől függetlenül nem is olyan egyszerű elhelyezni a sütőt, mosogatót , főzőlapot. Figyelembe kell venni mi mitől milyen messze lehet.

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/kitchen Konyha terén gyorsan megegyeztünk. Ikeás Faktum/Fagerland konyhát néztünk ki. Fenyő profillal antikra pácolva. Mentünk egy kört a soproni konyhastúdiókban, de elképesztő milyen árak vannak. Egy fele akkora konyhabútor mint amekkorára nekünk szükségünk lenne gépekkel együtt a milliót súrolja és ezért a pénzért még csak nem is fából készült. Ráadásul sok a csicsás megoldás. Na persze jó pénzért mindent megoldanak...

4 megjegyzés:

 1. Hű, de szép lesz!!!!!!nemesen egyszerű.:)
  Majd lefotózom,hogy az én konyhám hogy néz ki.Nagyon hasonlóan,mint ebben az Ikeásban, egy oldalon van kialakítva. Nagy,csak az a baj,hogy kevés a konyhapult-területem.De nem baj,arra ott van az asztal .Kicsit sajnálom,hogy az egyik tejfelüveges ablakot a szomszéd sokkal kisebbre kérte,teljes méretű lett volna és akkor a reggeli nap nyáron besüt. Így kicsit sötétebb,mint szeretném.De ennél nagyobb bajom ne legyen.
  Kompromisszumokra mindig hajlani kell.Néha sajnos.

  VálaszTörlés
 2. Remélem megmutatod? Van a honlapjukon egy másik összeállított konyha ebből a típusból. Inkább arra hasonlít majd, de a profilja biztosan ez lesz. U alakban lesz elhelyezve és szeretnék üveges felső szekrényt is.

  VálaszTörlés
 3. Ó, ez fantasztikus választás! Gyönyörű lesz! Azt hiszem, ha mi építkeznénk valaha, vagy költöznénk ilyesmiben gondolkodnánk a konyhába! Hasonló az ízlésünk! :))

  VálaszTörlés
 4. hu, nagyon izgalmas a blog! most tevedtem ide Barbitol, de kovetni fogom!
  Az Istenszéke mellett biztosan sokat mosolyog majd ratok az Isten :) gondolom, ott szokott pihengetni, nezelodni. :)

  (mindenesetre jobb, mint az isten háta mogott - eszembe jutott ez a Kanyadi vers)

  Raksz majd fel sooook sok kepet?

  sok boldogsagot, oromteli tervezgetest kivanok

  Nils Holgersonné

  VálaszTörlés